Klemm 2010.04.29. 10:00

Im Restaurant 6b

Wenn ein Gast bestellen möchte, fragt man ihn zuerst nach der Zimmernummer und dem Namen, dann fragt man nach der Vorspeise, dem ersten und zweiten Gang sowie dem Nachtisch, den Getränken und dem Kaffee.

Während dessen muss man alles aufschreiben.

Schließlich muss man den Gast fragen, wann er essen oder trinken möchte. Wenn man den Gast bedient hat, darf man nicht vergessen, ihn die Rechnung unterzeichnen zu lassen. Das ist alles.

Amikor egy vendég rendelni akar, először meg kell kérdezni tőle a szobaszámát, a nevét, aztán rákérdezni az előételre, az első és a főfogásra, a desszertre, az italokra, és a kávéra.

Eközben mindent fel kell írni.

Végül meg kell kérdezni a vendéget, hogy mikorra akarja az ételt vagy italt. Amikor a vendéget kiszolgáltad, nem szabad elfelejteni aláíratni vele a számlát. Ez minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://sprachen-lernen.blog.hu/api/trackback/id/tr121961311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása